Günlerin getirdikleri

Güzelonlu 7 yaşında çekiliÅŸi – sonuç

dogum gunu

Bir doğum gününün daha sonuna geldik. Dün akşam yaptığımız pastalı kutlamada 7. doğum günü çekilişini de gerçekleştirdik. Çekiliş yazısının yorumlarını çok karıştırmamak için hiçbirinize cevap yazamadım ama tüm güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Beni mutlu ettiniz. Bu yıl geçen seneye göre çok daha fazla katılımcı olmasına rağmen bir değişiklik yapıp katılımcıların isimlerini kağıtlara yazıp bir fanusun (teneke leğen demek daha doğru olur) içinden kazananı bizzat ellerimle seçtim.

Dün akÅŸam ÅŸahitlerin huzurunda yaptığımız çekiliÅŸ sonucuna göre Lemis Yayın‘dan Az Yeterlidir: Mimarlık ve Asketizm Ãœzerine, Jaguar Yayınları‘ndan Hayatım, Alef Kitap’tan Tersane ve Yapı Kredi Yayınları‘ndan Theo’ya Mektuplar isimli kitapları kazanan Fatih Çölgeçen oldu. Kendisine yazdığı kibar ve etkileyici yorum için ayrıca çok teÅŸekkür ederim. Bu haftasonu kendisiyle eposta adresinden iletiÅŸime geçeceÄŸim. Cevap alamama ihtimaline karşı bir de yedek kazanan belirledik. Fatih Bey’den bir hafta içinde cevap alamazsam yedek kazananı açıklayacağım (yedeÄŸimiz bazı platformlarda takip ettiÄŸim bir insan olduÄŸu için iletiÅŸimde sorun olmayacağını düşünüyorum)

Fatih’e lezzetli pastamızdan da ikram etmek isterdim. Bunu yapamadığımız için kitaplarla birlikte kendisine ufak bir sürprizim olacak.

yedinci dogum gunu cekilisi

Hep birlikte daha nice yaşlara. Gelecek sene görüşürüz!

Previous Post Next Post

Bir de bu yazilar var

Hiç yorum yok

Yorum yazın