Fotoğraf çektim, Seyahat

Yaz

Bu yaz tatile çıkamayacağım bir yoğunlukta geçip giderken kısa da olsa ara vermenin iyi olacağına karar verdim. Son anda yapılmış planlardan medet ummam. Ama bu seferki o kadar güzeldi ki hiç bitmesin istedim. Yanıma kimbilir hangi yazar kimbilir hangi makalesinde kısacık bahsettiği ya da neden takip ettiğimi bile unuttuğum Brooklynli blog yazarının öve öve biteremediği gibi gereksiz sebeplerle edindiğim bir grup kitabı da alıp yola çıktım. Neredeyse tüm tatilimi kitap okuyarak geçirdim. Aşağıda fırsat bulup da kafamı yukarı kaldırdığımda gördüğüm hoş bir detayı sizinle paylaşmak isterim.

Tatildeki bir diÄŸer eÄŸlencem ise adeta küçük bir KertészmiÅŸcesine suyun yarattığı distorsiyonları fotoÄŸraflamaya çalışmak oldu. Size daha önce hiç söylemedim ama ben André Kertész’i insan olarak da çok seviyorum (önce insan!). Bu tuhaf sevgim aÅŸağıdaki rezilliÄŸimi affettirebilir mi sizce?

Bilirsiniz çok sosyal bir insan olarak tanınırım. Bu tatilde de boş durmadım ve yeni dostlar edindim. Dostlarım geceleri balkondaki havluma sarılıp uyumayı çok seviyorlardı ve sabahları onları silkelemek benim için ayrı bir keyifti.

Son gün aşağıdaki manzara ile karşılaşınca kendimi bir anda yeni tatil planları yaparken buldum. Sosyalliğin yanı sıra her zaman büyük hedefleri olan bir insan olarak dünyanın en sessiz noktasındaki o havuzun kenarında günlerce yatmayı kafaya koydum.

Previous Post Next Post

Bir de bu yazilar var

Hiç yorum yok

Yorum yazın